Hoe te gebruiken?

Bendolit® Nano Plus Ultimate

Was eerst uw auto met Bendolit® Shampoo, daarna kan Bendolit® Nano Plus Ultimate op de gewassen vochtige of droge auto, dun en gelijkmatig met een zachte vochtige doek worden aangebracht. Bijvoorbeeld met een stofdoek of oud t-shirt. Bendolit® Nano Plus Ultimate laten drogen tot zich een zichtbare film (witte waas) heeft gevormd. Daarna licht afnemen met een droge zachte doek. Bij hardnekkig vuil  Bendolit® Nano Plus Ultimate even laten inwerken, eventueel een tweede keer aanbrengen en het losgemaakte vuil verwijderen.

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate reinigt, conserveert, polijst en verzegelt meerdere keren in één handeling. Geen witte aanslag op kunststof of rubberen onderdelen! Bendolit® Nano Plus Ultimate kan in de zon worden verwerkt, maar niet onder de nul graden.

 

Bendolit® Shampoo

Bendolit® Shampoo is een hoogwaardige, milde shampoo voor het voorzichtig reinigen van uw voertuig. Geschikt om tussen de poetsbeurten door uw  Bendolit® Nano Plus Ultimate bescherming op te halen. Het is een zacht en voordelig middel om te wassen en tast de rubbers niet aan. Bendolit® Shampoo lost voorzichtig vuil op zonder het oppervlak aan te vallen. Reinigt alle geschilderde plastic, rubber, vinyl en glazen- en glanzende oppervlakken.

Bendolit® Shampoo goed schudden en ca. 30 ml oplossen in 10 liter warm water, de auto wassen en daarna afspoelen met schoon water.   Droog uw auto af voor het beste resultaat.

Bendolit® Diamant

Bendolit® Diamant kunststofreiniger is een uitstekend kunststofverzorgingsmiddel met een lange werking. Het kan zowel op nieuwe als op oude kunststof delen aangebracht worden, zoals bijvoorbeeld o.a. bumpers, spiegelbehuizingen, sierlijsten, kunststof dashboards en zijpanelen, rubberen onderdelen en afdichtingen, kunstleer, tuinmeubels.
Na het aanbrengen van Bendolit® Diamant zal de oorspronkelijke kleur en stabiliteit worden behouden. 
Bendolit® Diamant aanbrengen op een sponsje (bijvoorbeeld de zachte kant van een schuursponsje) of een pluisvrije doek, daarna gelijkmatig aanbrengen. Na 5 à 10 minuten laten inwerken, daarna de delen uitpoetsen met een droge zachte doek.

Bij sterk verkleurde of zeer vuile plastic, de delen zolang herhalen tot het gewenste resultaat is bereikt.