AUTO

Bendolit® Nano Plus Ultimate is geschikt voor alle gladde ondergronden en voor alle soorten lak zoals acryllak, kunsthars, pareleffect lak, metallic lak en alle watergedragen lakken of het nu autolak, caravanlak of bootlak is. Daarnaast kan de speciale nano-afdichting voor de auto worden gebruikt op materialen als aluminium, chroom, staal, velgen en gladde of gelakte kunststoffen. De oppervlakteafdichting zorgt ervoor dat nieuwe vervuilingen aanzienlijk worden verminderd. Het veelzijdige nano-onderhoudsproduct belooft ook in het huishouden een echte meerwaarde, omdat de met Bendolit® Nano Plus Ultimate behandelde oppervlakken vuilafstotend en waterafstotend zijn gemaakt.

Bij ongunstige weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en ijzel belooft Bendolit® Nano Plus Ultimate een uitstekende en weerbestendige langdurige afdichting, omdat water en vuil geen kans krijgen om zich aan de ondergrond te hechten. Dit biedt het voordeel dat oppervlakken minder vuilgevoelig zijn en ook veel gemakkelijker te reinigen zijn, omdat vuil en water eenvoudig van het oppervlak afrollen. Regendruppels die bijvoorbeeld op het oppervlak van de auto terechtkomen, worden eenvoudigweg door de wind naar achteren getrokken - en dat is al tussen de  60 en 80 km/u. Bovendien vermindert de nano-afdichting voor uw auto ook tekenen van slijtage op het voertuigoppervlak. In het koude seizoen kunnen de met Bendolit® Nano Plus Ultimate gepoetste ramen veel gemakkelijker van ijs en sneeuw worden bevrijd.

De innovatieve glansversterker zorgt voor een betere diepe glans, vooral op donkere lak.

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is biologisch afbreekbaar.

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is verkrijgbaar in flacons van 500cc - 1000cc - 5000cc.

 

Bendolit® Diamant kunststofreiniger is een uitstekend kunststofverzorgingsmiddel met een lange werking. Het kan zowel op nieuwe als op oude kunststof delen aangebracht worden, zoals bijvoorbeeld o.a. bumpers, spiegelbehuizingen, sierlijsten, kunststof dashboards en zijpanelen, rubberen onderdelen en afdichtingen, kunstleer, keukenmeubels, tuinmeubels.

 

Bendolit® Diamant is verkrijgbaar in flacons van 500 ml.

 

Bendolit® Shampoo is een hoogwaardige, milde shampoo voor het voorzichtig reinigen van uw voertuig en velgen.

Geschikt om tussen de poetsbeurten door uw Bendolit® Nano Plus Ultimate bescherming op te halen.
Het is een zacht en voordelig middel om te wassen en tast de rubbers niet aan.

Bendolit® Shampoo lost voorzichtig vuil op zonder het oppervlak aan te vallen.

 

Bendolit® Shampoo is verkrijgbaar in flacons van 1000 ml.

 

Voor onze prijzen kunt u contact opnemen via een bericht.