BOOT

Bendolit® Nano Plus Ultimate kenmerkt zich door de uiterst effectieve verwijdering van vuil. Bovendien is het product zeer zacht voor het oppervlak zodat het niet beschadigd. Sluit de bootlak af en zorgt voor een prachtige glans.
De beschermlaag die zich door Bendolit® Nano Plus Ultimate op het oppervlak van de boot vormt, zorgt ervoor dat de boot effectief wordt beschermd tegen vuil, algen en andere invloeden die het oppervlak van de boot zouden kunnen aantasten.

Met Bendolit® Nano Plus Ultimate kunt u de boot van binnen en van buiten verzorgen. Laat geen strepen achter op de kunststof onderdelen en ruiten van de boot. Aan de buitenkant is de boot beschermd tegen kalk, algen, mos en ultraviolette straling van de zon.

De boot is ook beschermd tegen slijtage, die met de jaren toeneemt.

Het is zinvol om de boot te behandelen met de Bendolit® Nano Plus Ultimate om ervoor te zorgen dat de boot of het jacht op lange termijn zijn waarde behoudt. Bendolit® Nano Plus Ultimate is zeer geschikt voor regelmatige reiniging om de boot of jacht een blijvend glanzend uiterlijk te geven.

Is het niet heerlijk om met een boot over zee te varen en de wind in je gezicht te voelen? Nog mooier is het echter als de boot fel schijnt bij de haveningang en ieders aandacht trekt. In het water komt de boot niet in aanraking met het stof en vuil van de weg, maar met andere invloeden zoals algen, regenstrepen en andere zaken die in of door het water ontstaan ​​en de boot kunnen beschadigen of vervuilen.

Om deze reden is het belangrijk om de boot te verzorgen en te beschermen met Bendolit® Nano Plus Ultimate.

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is biologisch afbreekbaar.

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is verkrijgbaar in flacons van 500cc - 1000cc - 5000cc.

 

Bendolit® Diamant kunststofreiniger is een uitstekend kunststofverzorgingsmiddel met een lange werking. Het kan zowel op nieuwe als op oude kunststof delen aangebracht worden, zoals bijvoorbeeld o.a.  kunststof dashboards, rubberen onderdelen, skai bekleding.

 

Bendolit® Diamant is verkrijgbaar in flacons van 500 ml.

 

Bendolit® Shampoo is een hoogwaardige, milde shampoo voor het voorzichtig reinigen van uw voertuig.

Geschikt om tussen de poetsbeurten door uw Bendolit® Nano Plus Ultimate bescherming op te halen.
Het is een zacht en voordelig middel om te wassen en tast de rubbers niet aan.

Bendolit® Shampoo lost voorzichtig vuil op zonder het oppervlak aan te vallen. Reinigt alle geschilderde kunststof, rubber, vinyl en glazen- en glanzende oppervlakken.

 

Bendolit® Shampoo is verkrijgbaar in flacons van 1000 ml.

Voor onze prijzen kunt u contact opnemen via een bericht.