CAMPER/CARAVAN

Reizen met een camper of caravan is een zeer populaire en veelgebruikte manier om uw vrije tijd door te brengen. Steeds meer mensen besluiten de wereld te ontdekken met een camper of caravan en comfortabel op vakantie te gaan. Niet voor niets: een camper is in zekere zin een auto en een appartement in één. Met zowel je eigen auto als je eigen woonruimte vinden we netheid en zorg erg belangrijk. Niet alleen van buiten moet het schoon zijn, ook van binnen moet het hygiënisch zijn. Zelfs het schoonmaken van de binnenkant van een auto is erg belangrijk. In een camper of caravan waarin je slaapt is dit echter nog belangrijker.

 

De voorbereiding is belangrijk zodat u er niet alleen schoon mee over straat kunt rijden, maar er ook hygiënisch in kunt wonen en slapen. Dus als je plannen maakt om met de camper of caravan op reis te gaan en erin te slapen, te verkopen of aanbieden aan geïnteresseerden, zorg dan voor een goede en vlekkeloze camper of caravan. Dit wordt het beste mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de Bendolit® Nano Plus Ultimate. Hiermee kun je hem niet alleen van binnen en van buiten schoonmaken (zwarte regenstrepen), maar ook polijsten en sealen.

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is biologisch afbreekbaar.

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is verkrijgbaar in flacons van 500cc - 1000cc - 5000cc.

Bendolit® Diamant kunststofreiniger is een uitstekend kunststofverzorgingsmiddel met een lange werking. Het kan zowel op nieuwe als op oude kunststof delen aangebracht worden, zoals bijvoorbeeld o.a. bumpers, spiegelbehuizingen, sierlijsten, kunststof dashboards en zijpanelen, rubberen onderdelen en afdichtingen, kunstleer.

 

Bendolit® Diamant is verkrijgbaar in flacons van 500 ml.

 

Bendolit® Shampoo is een hoogwaardige, milde shampoo voor het voorzichtig reinigen van uw voertuig.

Geschikt om tussen de poetsbeurten door uw Bendolit® Nano Plus Ultimate bescherming op te halen.
Het is een zacht en voordelig middel om te wassen en tast de rubbers niet aan.

Bendolit® Shampoo lost voorzichtig vuil op zonder het oppervlak aan te vallen. Reinigt alle geschilderde kunststof, rubber, vinyl en glazen- en glanzende oppervlakken.

 

Bendolit® Shampoo is verkrijgbaar in flacons van 1000 ml.

Voor onze prijzen kunt u contact opnemen via een bericht.