MOTOR

Een bijzonder gevoel van vrijheid - daar houden motorrijders van. Het bijzondere gevoel van bewegen op de tweewielige voertuig inspireert tal van chauffeurs. Ze worden gekoesterd en verzorgd, gepolijst en gestemd. Natuurlijk is het onvermijdelijk dat omgevingsinvloeden en wegomstandigheden lelijke sporen achterlaten op de motor.

 

Op de weg komen motoren onvermijdelijk in aanraking met

• Remstof

• Aarde

• Vervuild water

 

Ook al denk je in eerste instantie niet dat het mogelijk is, water zorgt ook voor lelijke vlekken, zowel op de lak van de motor zelf als op de velgen.  Dit is de reden dat motorrijders, die waarde hechten aan het mooie en aantrekkelijke uiterlijk van de motor, Bendolit® Nano Plus Ultimate moeten gebruiken.

Met Bendolit® Nano Plus Ultimate kunt u het lakwerk, kunststof en de velgen onderhouden. Hiermee bescherm je je motor tegen vuil, regenwater en diverse andere omgevingsinvloeden. Daarnaast kunt u roest voorkomen door af te dichten. U kunt ook een blijvende glans behouden met Bendolit® Nano Plus Ultimate.

Als je je motor goed en grondig wilt reinigen, verzorgen en beschermen, kies dan voor Bendolit® Nano Plus Ultimate en Bendolit® Shampoo en Bendolit® Diamant kunststofreiniger.

 

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is uitermate geschikt voor het vizier van elk type helm of motorbril.  Het zogenaamde lotuseffect zorgt ervoor dat vuil en vocht eenvoudig van het vizier afrollen en het zicht goed blijft.

 

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is biologisch afbreekbaar.

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is verkrijgbaar in flacons van 500cc - 1000cc - 5000cc.

Bendolit® Diamant kunststofreiniger is een uitstekend kunststofverzorgingsmiddel met een lange werking. Het kan zowel op nieuwe als op oude kunststof delen aangebracht worden. Ook te gebruiken op kunstleren bekleding van o.a. zadels en tassen.

 

Bendolit® Diamant is verkrijgbaar in flacons van 500 ml.

 

Bendolit® Shampoo is een hoogwaardige, milde shampoo voor het voorzichtig reinigen van uw motor.

Geschikt om tussen de poetsbeurten door uw Bendolit® Nano Plus Ultimate bescherming op te halen.
Het is een zacht en voordelig middel om te wassen en tast de rubbers niet aan.

Bendolit® Shampoo lost voorzichtig vuil op zonder het oppervlak aan te vallen. Reinigt alle geschilderde kunststof, rubber, vinyl en glazen- en glanzende oppervlakken.

 

Bendolit® Shampoo is verkrijgbaar in flacons van 1000 ml.

Voor onze prijzen kunt u contact opnemen via een bericht.