Wat is Bendolit® Nano Plus Ultimate?

Bendolit® Nano Plus Ultimate is een hoogglans afdichting en bescherming met lotuseffect. Dit kwaliteitsproduct is ideaal voor het reinigen, afdichten en beschermen van de lak van o.a. auto's, boten, caravans, motoren. Maar ook zeer geschikt voor in en om het huis. Nanotechnologie creëert een glasharde film die de oppervlakken vuil- en waterafstotend maakt.

De innovatieve glansversterker zorgt voor een betere diepe glans, vooral op donkere lak.

Bendolit® Nano Plus Ultimate kan op vele manieren worden gebruikt en is geschikt voor o.a.auto 's en vrachtwagens, campers en caravans, motoren, fietsen, trekkers, bussen en alle gladde oppervlakken in en om het huis. Daarnaast is de nano afdichting voor uw autolak toe te passen op alle soorten lak, zoals metallic lak, acryllak, kunsthars en alle watergedragen lakken, ongeacht of het autolak, caravanlak of bootlak is, aluminium, chroom, staal, velgen of geverfde kunststoffen.

De nano-afdichting maakt oppervlakken resistenter, robuuster en ook onderhoudsvriendelijker - het zogenaamde lotuseffect zorgt ervoor dat vuil en vocht eenvoudig van het oppervlak afrollen.

Dankzij het gebruiksvriendelijke concept is het aanbrengen van Bendolit® Nano Plus Ultimate eenvoudig en ongecompliceerd.

 

Bendolit® Nano Plus Ultimate is biologisch afbreekbaar.

Voor onze prijzen kunt u contact opnemen via een bericht.